Vi gør fjernvarme konkurrencedygtig

Mita-Teknik har siden 1980’erne udviklet, fremstillet og leveret avancerede kontrol systemer til flere end 50.000 vindmøller. Det er med denne erfaring og teknologi, vi udvikler vores løsninger til fjernvarmeindustrien, og det er samtidig vores kunders garanti for høj kvalitet og enestående driftssikkerhed. Vores stand-alone løsninger giver fuld fleksibilitet og uafhængighed, og er specielt udviklet til at kommunikere med alle systemer og protokoller.

Vi tilbyder:

Mita-Teknik Data Collector (MDC) - en kraftig PLC/controller som kommunikerer med varmeværkets SRO anlæg via Internettet. Når bl.a. programpakken OPTI-TEMP monteres, giver denne løsning store besparelser.

Mita-Teknik Mobile Måleboks (MMB) - en løsning der via ADSL sender målinger til fjernvarmeværkets SRO anlæg.

Mita-Tekniks Gulvvarme Optimering (MGO) - Varmeværker der anvender Mita-Tekniks Gulvvarme Optimering reducerer returtemperaturen til værket og hjælper forbrugerne til en bedre varmekomfort og - økonomi.

OPTI-TEMP - en programpakke, som sikrer en lavere returtemperatur og en højere forsyningssikkerhed i rørnettets ”svage punkter”.

MiScout - et webbaseret overvågnings- og alarmsystem som kan kommunikere med eksisterende SRO anlæg. MiScout kan fungere som en fælles platform, når flere varmeværker søger sammen i fælles vagtordning.

Gateway - et softwareprogram til analyse, trendkurver, 5 min. logs, summeringer, kommunikation og meget mere.

Vi kan også levere en komplet løsning
Et komplet SRO anlæg hvor vores samlede koncept, inklusiv Mita-Teknik’s kraftfulde PLC/controller, løser alle varmeværkets opgaver og samtidig garanterer en høj driftssikkerhed. Systemet er licensfrit, og der er ikke tillægspriser for software til styring af ekstra I/O.

 

 

Yderligere info

Download Icon   Download fjervarme brochure (PDF)
Download Icon   Download MDC datablad (PDF)
Download Icon   Download MMB datablad (PDF)
Download Icon   Download MMM datablad (PDF)
Download Icon   Download MGO datablad (PDF)
Download Icon   Download OPTI-TEMP datablad (PDF)
Download Icon   Download OPTI-SAVE datablad (PDF)
Download Icon   Download OPTI-Press datablad (PDF)

Kontakt

Kontakt os allerede i dag og hør mere om, hvordan vi gør fjernvarme konkurrencedygtig.

FHA  

Frede Hansen, Senior Sales Manager
Tlf.: +45 8751 4304
Mobil: +45 4068 6688
fha@mita-teknik.com

 

 

© 2018 Mita-Teknik. All Rights Reserved